Hodnocení grafiky: Evolet

23. února 2013 v 11:57 | Angelique |  Hodnocení grafiky
Chceš ohodotit svou grafiku? - TADY
Připomínám, že hodnocení je můj názor a to znamená, že se někomu nemusí líbit, ale je to můj názor ne názor ostatních. A myslím si, že spíš kritika vám pomůže, takže se snažím najít i ty nejmenší chyby.
(plný náhled layoutu na blogu adele-hawthorne.blog.cz )


Tento layout se mi strašně líbí, hlavně to jak sis s ním pohrála. Co bych tam změnila je velikost mezery mezi stránkou a menu, udělala bych ji menší, protože to pak dělá neplechu v tom, že text menu zasahuje i do mezery a i celkově je text posunutý víc doprava. Pak to PNG nahoře, to není úplně dobře ořezané a jedno místo si ani neořezala, to tak trochu kazí dojem. Co se mi straně líbí jsou popisky, ty jsou fakt úžasné. Jinak co se týká písma je škoda, že aktivní odkazy nezmění barvu nebo podtržení. Možná by ani nebylo na škodu, aby pozadí stránky bylo i dál vícebarvené. A taky nějaké brushe (nebo něco s tvary) nahoře, zdá se mi to tam takové prázdné u toho PNG oproti zbytku.

Lay se ti moc povedl, ale i tak je tam dost věcí, které by se mohly doladit a některé ještě můžeš.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Šimon│katy-perry.blog.cz Šimon│katy-perry.blog.cz | Web | 23. února 2013 v 12:33 | Reagovat

je to skvelý nápad s týmto ohodnotením :-)

2 Evolet Evolet | Web | 23. února 2013 v 12:36 | Reagovat

NÁZOR AUTORA: Na tenhle lay jsem docela pyšná. Má svoje vady, ale jinak je to z mého pohledu dobrá práce.
1. Mezera mezi stránkou a menu - za tohle nemám ráda blog, protože má holt takový způsob nastavování, že písmo se poszune. Zkouším to řešit různými průhlednými obdélníky, ale ne vždy to vyjde.
2. PNG - myslím, že úplně skvělé PNG udělá málokdo. Popravdě jsem si té Peetovi ruky vůbec nevšimla, takže doufám, že ostatní na to nekoukají tak jako ty :D
3. aktivní odkazy - já prostě nemám ráda, když se ty odkazy mění - to je tvůj a můj osobní názor.
4.Pozadí - vícebarevná pozadí nemám ráda - opět věc názoru. Layout jsem dělala tak, aby působil trochu čistě a jednoduše a tak jsem ten vršek nechala prázdný.
Určitě tenhle komentář neber jako urážku nebo nesouhlas, je to jen moje vyjádření. Jinak máš samozřejmě pravdu, že layout má svoje chyby a ještě se mám v čem zlepšovat.

3 Evolet Evolet | Web | 23. února 2013 v 12:36 | Reagovat

Ještě děkuju za ohodnocení :D

4 Cheeky Cheeky | 23. února 2013 v 12:42 | Reagovat

Hej je to super nápad to hodnotenie ;) ten lay je pekny ;)

5 Maťo Maťo | E-mail | Web | 23. února 2013 v 12:53 | Reagovat

Podľa mňa je layout fakt krásny ale súhlasím v tom, že sú tam ešte nejaké medze :)
P. S. na blogu je dôležitý oznam, preto si ho prosím prečítaj!

6 Alyssa Alyssa | Web | 23. února 2013 v 13:17 | Reagovat

Moc dobrý názor :( Ten lay je,ale opravdu boží! :)

7 Mathew Mathew | Web | 23. února 2013 v 17:33 | Reagovat

presne na par detajlov sa mi moc paci pekne si to zhodnotila :)

8 Vamp-Boy Vamp-Boy | E-mail | Web | 23. února 2013 v 18:00 | Reagovat

Mě se taky nelíbí to pozadí :) Ale jinak povedný lay ;)

9 mirco mirco | Web | 24. února 2013 v 14:50 | Reagovat

mne sa paci ...podla mna je srpaveyn na urovni i ked urcite sa da na nom eset popracovat :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama