Hodnocení grafiky: britneypopstar

3. března 2013 v 9:00 | Angelique |  Hodnocení grafiky

Chceš ohodotit svou grafiku? - TADY
Připomínám, že hodnocení je můj názor a to znamená, že se někomu nemusí líbit, ale je to můj názor ne názor ostatních. A myslím si, že spíš kritika vám pomůže, takže se snažím najít i ty nejmenší chyby.
(plný náhled layoutu na blogu britneypopstar.blog.cz)


Tentokrát začnu nastavením layoutu, protože jak jde vidět, tak mě (a určitě i plno ostatním) nesedí a nejde jen o to o postavení, ale i o barvy. Popisky už dále docela sedí, ale jen docela. Pokud nezvládneš takové nastavení, tak udělej lehčí lay na nastavení. Podle mě je lepší mít jednodušší lay a dobře nastavený než naopak. Co se týká záhlaví, tak PNG je ořezané hrozně. Jde ale vidět, že ses fakt snažila, takže další "chyby" ti tu psát nebudu, protože jsou jen proto, protože si v layoutech teprve v začátcích a stejně by si je neodstranila a bylo by to teď k ničemu, časem to přijdeš samo. Jelikož ale děláš grafiku 2 roky, tak si podle mě mohla být o dost dál (já ji totiž dělám taky 2 roky), ale teď nemám v úmyslu srovnávat mě a tebe. Layouty se naučíš jen tak, že je budeš dělat a dělat. Čím víc jich uděláš, tím víc nebudeš lepší. Hlavně neztrácej naději, protože i já jsem takové layouty v minulosti dělala.

Podle layoutu jde vidět, že se ještě máš co učit. Větší problém než udělání layoutu ti ale dělá nastavování. Na tom bys měla zamakat v první řadě. Protože i když bude lay sebehezčí, tak když nebude dobře nastavený, bude kazit dojem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Chiara Chiara | Web | 3. března 2013 v 9:35 | Reagovat

Mě také ten layout nesedí :/

2 britneypopstar britneypopstar | 3. března 2013 v 10:48 | Reagovat

Dekuju za ohodnoceni. Uznavam ze mam s nastavenim velky problem. Radeji layouty nebudu vyrabet a budu zkošet prolinani a ruzne veci.

3 LittleStar LittleStar | Web | 3. března 2013 v 10:50 | Reagovat

tak to jsem ráda, jdu si tě přidat do Affs :)

4 Nina Nina | Web | 3. března 2013 v 10:51 | Reagovat

Ja mám tiež vždy problém nastaviť layout :)

5 George George | E-mail | Web | 3. března 2013 v 11:28 | Reagovat

ale zas jsem viděl i horší :D

6 Šimon│katy-perry.blog.cz Šimon│katy-perry.blog.cz | E-mail | Web | 3. března 2013 v 11:37 | Reagovat

ten lay sa mi nepáči ale tiež som videl aj horší :D

7 mirco mirco | Web | 3. března 2013 v 11:45 | Reagovat

no ten bok je akysi divny ale lay celkom ujde :)

8 Mathew Mathew | Web | 3. března 2013 v 13:44 | Reagovat

hned ako som ho uvidel som si povedal ze toto je len zaciatok ale dobry zaciatok urcite sa casom zlepsi :)

9 MsBrontofuzik MsBrontofuzik | 3. března 2013 v 15:48 | Reagovat

To poznám, môj posledný layout, hoci som s ním bola spokojná, ale zistila som, že napríklad na starom počítači mi to totálne hrozne posúva a tak... už asi nikdy nebudem dávať layouty doprava, hoci to bola zaujímavá zmena. Možno časom zaexperimentujem doľava. Je pravda, že čím viac layoutov skúšaš, tým viac sa učíš ;) hoci ja na také úžasné layouty ako máš ty Angeluiqe nemám, robím vo photoshope niečo okolo roka, ale i tak by to mohlo byť lepšie. Dosť mi pomohol ten tvoj postup ako dať postavu do stratena, že to nie je useknuté :) momentálne to dosť využívam. Inak je super pýtať sa aj ostatných čo robia grafiku, či nevedia s niečím poradiť, mne tak pomohla a poradila kamoška už veľa vecí.

10 Angelique Angelique | Web | 3. března 2013 v 15:53 | Reagovat

[9]: mě nastavování nedělá problémy, i na stranun to v pohodě nastavím. Musím, ale nastavovat svůj layout. Jen výmečně se mi stalo, že mi to nesedělo, ale v takovém případě vím proč. A jsem ráda, že ti moje návody pomohly.

11 MsBrontofuzik MsBrontofuzik | 3. března 2013 v 16:03 | Reagovat

[10]: Mne ako kedy robí. Ono ten layout čo som mala starý mne ukazovalo dobre, len bol trochu moc veľký. Ale na starom počítači, čo je tá klasická bedňa, má iné rozmery obrazovka, tam mi to posunulo úplne. A kamoška mi vravela, že s ním mala problém, asi tiež nejaký starší typ počítača má, neviem, tak som jej poradila nech si oddiali lupou obrazovku a potom jej to už ukazovalo normálne. Tentokrát mi išli oba layouty nastaviť vcelku dobre, trošku som sa na kamoškinom rozčuľovala, ale keď som zistila kde čo pridať, tak to bolo už v pohode.

12 *N* *N* | Web | 3. března 2013 v 19:30 | Reagovat

Je pravda, že človek sa niekedy viac natrápi s nastavovaním layoutu než s jeho výrobou :D ale to platí skôr pri tých zložitejších :P ináč súhlasím s tým designom, sláva to nie je, ale každý nejak začínal.. niekto lepšie, niekto horšie :P

13 britneypopstar britneypopstar | Web | 3. března 2013 v 20:05 | Reagovat

Páni tolik názorů jsem už dlouho neviděla. Ale mě se můj design líbí - to je můj názor :-D

14 Anet-Ka Anet-Ka | 4. března 2013 v 14:51 | Reagovat

Náhodou je to moc hezký nepochopim proč tady nějaký blogaři posuzují její práci když to není vůbec hrozný !!! A PRO UKECANÉ BLOGAŘE HLEĎTE SI SVÝH BLOGŮ !!

15 kuba kuba | 4. března 2013 v 14:53 | Reagovat

Náhodou že to dělá 2 roky tak je to Hezký ! :)

16 Eenž Eenž | 4. března 2013 v 14:57 | Reagovat

Hele proč jako Začátečník hodnotí začítečníka ??

17 Angelique Angelique | Web | 4. března 2013 v 17:43 | Reagovat

[16]: protože si o to požádala
a jak píšu nahoře, tak jim nepomůže to, že jim jejich výtvory budu vychvalovat (a to si chválu rozhodně každý z nich zaslouží), ale víc jim pomůže, když jim napíšu, co se mi tam nelíbí a co bych tam změnila.

18 Tereza Tereza | 5. března 2013 v 6:09 | Reagovat

Mně se ten desing líbí.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama