Hodnocení grafiky: Chiara

4. března 2013 v 15:00 | Angelique |  Hodnocení grafiky
Chceš ohodotit svou grafiku? - TADY
Připomínám, že hodnocení je můj názor a to znamená, že se někomu nemusí líbit, ale je to můj názor ne názor ostatních. A myslím si, že spíš kritika vám pomůže, takže se snažím najít i ty nejmenší chyby.
(plný náhled layoutu na blogu fan-seyfried.blog.cz)


Layout je moc krásný, buude na něm těžké najít "chyby", přesto se o to pokusím. První ale opět začnu nastavením, protože i tady mi lay nesedí přesně (nebo spíš články do boxu). Já to vidím TAKTO. Nejsi jediný blog, u kterého mi to dělá, ale nastavením to je, protože u mého nastavení mi to nedělá nikdy. Co se týká tvorby layoutu, tak se mi moc líbí ten vrch. Podle mě by ta spodní část tam být ani nemusela. Když se zadívám na celý layout, tak bych na něj něco přidala, ale přesně nevím co. Možná přechod zhora dolů (z tmavší do světlejší - té co tam je) nebo nějaké brushe, které by vedly z té dolní části do stran. Barvy jsou zvolené hezky, ale přesto bych tam dala více šedé (třeba na popisky do menu - na názvy). Taky je škoda, že ta fotka vlevo dole nemá barevnější pozadí. Poslední věc, která se mi tam moc nelíbí je v menu barva odkazů, hezčí by tam byla podle mě např. šedá. Ale na to, že děláš grafiku rok, tak je to úžasné.

Layout se ti moc povedl. Co mi tam kazilo dojem, tak bylo nastavení.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 moderndesignart moderndesignart | Web | 4. března 2013 v 15:37 | Reagovat

Proč všude hledáš chyby je překrásný.

2 LittleStar LittleStar | Web | 4. března 2013 v 15:46 | Reagovat

je krásný, líbí se mi ty pastelové barvy:), ale taky mi nesedí

3 Angelique Angelique | Web | 4. března 2013 v 17:45 | Reagovat

[1]: Protože se jim snažím pomoct. Tím, že jim napíšu, že je to hezké atd. jim asi moc nepomůžu... (i když si chválu rozhodně zaslouží)

4 Daiva Daiva | Web | 4. března 2013 v 17:53 | Reagovat

Mě se líbí. :)
Nejvíce asi to menu.

5 Andrea Andrea | Web | 4. března 2013 v 17:59 | Reagovat

dobre vyber pls nejake pekne spolecne sceny z tohoto videa od 0:21
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8GwANCvaYA0

melo by to jit. moc dekuju

6 *N* *N* | Web | 4. března 2013 v 21:04 | Reagovat

Tak mne osobne zobrazuje design dobre, ale to sa mi už tiež s pár stránkami stalo, že iným zobrazovalo dobre a mne nejak dosť divoko :P A takisto sa mi design páči, nakoľko obdivujem tie svetlé práce, ktoré mne nie a nie ísť :D :D

7 Chiara Chiara | Web | 4. března 2013 v 21:20 | Reagovat

Mě layout sedí, nejspíš má jiné rozměry obrazovky nebo jiný prohlížeč :) Díky za kritiku ale dát tam šedou? To se na jarní layout nehodí ani k těm pastelovým barvám, to je teda alespoň můj názor :)

8 mirco mirco | Web | 4. března 2013 v 22:48 | Reagovat

tento lay sa podla mna vyjadril :) paci sa mi

9 britneypopstar britneypopstar | Web | 5. března 2013 v 7:17 | Reagovat

Je nadherny. Ani bych tam šedou nedavala. Layout ma hesele barvy ta šeda by to kazila.:-)

10 Mathew Mathew | Web | 5. března 2013 v 16:44 | Reagovat

ja som mal moznost zaviat na blog a musim povedat zeje bezchybny podla mna :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama