Hodnocení grafiky: Fill

20. března 2013 v 10:20 | Angelique |  Hodnocení grafiky
Chceš ohodotit svou grafiku? - TADY
Připomínám, že hodnocení je můj názor a to znamená, že se někomu nemusí líbit, ale je to můj názor ne názor ostatních. A myslím si, že spíš kritika vám pomůže, takže se snažím najít i ty nejmenší chyby.
(plný náhled layoutu na blogu moderndesign.blog.cz)


Předem upozorňuji čtenáře, že je design dělaný v malování, tak podle toho posuzujte!

Nic moc tu hodnotit nemůžu, protože na designu toho moc nemáš, ale neříkám, že to je špatně. Na to, že je to dělané v malování, tak je to hezky udělané, jsou tam použité sice jednoduché, ale krásné a zajímavé efekty (myslím to písmo). Z takových těch jednoduchých efektů, které uděláš i v malování, bych použila čárou (popř. úzký obdelník) na horní a dolní čáru u textu v záhlaví (k "ohraničení" neboli podržení ale i nahoře). Doporučuji ti ale sehnat si Photofiltre, protože tam toho uděláš mnohem víc. Např. pozadí za pomocí brushů atd. Kdybych měla celkově hodnotit design, tak je docela prázdný. Na malování ale super.

Na to, že je to v malování, tak je skvělý, ale doporučuji ti sehnat si Photofiltre, protože tam toho uděláš mnohem víc. Takto na mě působí trochu prázdně. Co bych tam přidala máš v delším textu nahoře.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 mirco mirco | Web | 20. března 2013 v 10:52 | Reagovat

no ta to ze je to v malovanmi tak je skvely ale chyba mi tma nieco :D

2 Mathew Mathew | Web | 20. března 2013 v 11:18 | Reagovat

uplne suhlasim je dost prazdny :) ale tak na zaciatok to nie je zle presne photofiltre to vylepsi

3 Maťo Maťo | E-mail | Web | 20. března 2013 v 14:15 | Reagovat

Úplne s tebou súhlasím ale farby v texte sú vybraté skvelo, ladia tam takže čo sa týka farieb sa mi veľmi páči :)

4 Daiva Daiva | Web | 20. března 2013 v 14:16 | Reagovat

Ahoj, s designem souhlasím.
A nechci ti nějak oporavat či tak něco , ale jeho blog je moderndesign.blog.cz , a ne amalka vila.
:)
Jinak s tvým hodnocením souhlasím.

5 Daiva Daiva | Web | 20. března 2013 v 15:00 | Reagovat

Nechtěla by ses přihlásit do jedné grafické soutěže. Jednou jsem viděla tvůj návrh na titulní stránku časopisu , tak jsem se tebou inspirovala.
http://moderndesignart.blog.cz/1303/soutez-c-1#pridat-komentar

6 Šimon Šimon | E-mail | Web | 20. března 2013 v 15:14 | Reagovat

súhlasím s tebou :-) ... mne sa moc nepáči ten design :(

7 Angelique Angelique | Web | 20. března 2013 v 16:04 | Reagovat

[4]: díky za upozornění

8 moderndesign moderndesign | E-mail | Web | 20. března 2013 v 16:07 | Reagovat

Děkuju ... opravdu si musím sehnat photofilter :))))

9 Nina Nina | Web | 20. března 2013 v 20:01 | Reagovat

Je to odsť prázdne, ale tie farby v texte vyzerajú zaujímavo :)

10 britneypopstar britneypopstar | Web | 21. března 2013 v 16:22 | Reagovat

Také souhlasím. Hodil by se tam nějaký obrázek

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama