Hodnocení grafiky: Amy Star

26. dubna 2013 v 10:30 | Angelique |  Hodnocení grafiky
Chceš ohodotit svou grafiku? - TADY
Připomínám, že hodnocení je můj názor a to znamená, že se někomu nemusí líbit, ale je to můj názor ne názor ostatních. A myslím si, že spíš kritika vám pomůže, takže se snažím najít i ty nejmenší chyby.
(plný náhled layoutu na blogu http://i-love-jeffree-star.blog.cz/)


Na to že je to v malování a grafiku neděláš dlouho, tak je to hezké. Co bych změnila je ten bok v záhlaví, podle mě tam máš až moc těch diamantů (nebo co to je). Pak taky je podle mě zbytečné tu fotku dávat do černobílé, když tam máš všechno ostatní barevné. Co se týká menu a sladění barev, tak je hezké.

Na začátek to není špatné. Pár chybiček tam je, ale to se časem naučíš.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Maťo Maťo | E-mail | Web | 26. dubna 2013 v 11:32 | Reagovat

Mne to príde skôr ako blogová šablóna ale tie diamanty v pozadí sú skvelé, na to že je robený v malovaní, klobúk dolu :)

2 mirco mirco | Web | 26. dubna 2013 v 11:51 | Reagovat

za to ze tie diamnasty su spravane v malovani zato pochvala ale inak sa mi to moc nepaci :(

3 LittleStar LittleStar | Web | 26. dubna 2013 v 12:50 | Reagovat

na mě až moc přediamantováno :D, líbí se mi to sladění barev, ale ta fotka mi k tomu moc nejde:)

4 Britneypopstar Britneypopstar | Web | 26. dubna 2013 v 14:54 | Reagovat

Myslím že je tam moc diamantů ale jinak se mi líbí!

5 Lanna Q. Lanna Q. | Web | 26. dubna 2013 v 15:13 | Reagovat

Přediamantováno, několik to tu už napsalo. Obrázek k tomu nesedí, pokud je barevné pozadí hodí se i barevný obrázek. Nechci nějak urážet autorku blogu, aleb zapracovala bych.. radši bych si stáhla PS nebo PFS, lépe se v tom tvoří a taky jsou "hezčí" výsledky. (Nic proti tvorbě)

6 Swagie Swagie | 26. dubna 2013 v 15:41 | Reagovat

Ahoj prosím keď si moja affs-ka tak sa musíš zapájať..inak bude museť byť kontrola

7 Šimon Šimon | E-mail | Web | 26. dubna 2013 v 15:58 | Reagovat

ten design čo tam je sa mi nepáči .. súhlasím naprosto so všetkým s tebou

8 czechlindsaylohan czechlindsaylohan | E-mail | Web | 26. dubna 2013 v 17:16 | Reagovat

Je tam moc diamonatů a obrázek se ktomu vůbec nehodí .

9 Evolet Evolet | Web | 26. dubna 2013 v 20:35 | Reagovat

Na jednoduchých layoutech je dobré, že je tam málo věcí ke kritice :D, ale já bych tento layout zhodnotila jednou větou. "Jsi opravodu úplně na začátku."

10 Mathew Mathew | Web | 27. dubna 2013 v 14:58 | Reagovat

no vidiet ze je este na zaciatku ale aj tak je to moc pekne :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama