Hodnocení grafiky: Malenka...

4. dubna 2013 v 10:30 | Angelique |  Hodnocení grafiky

Chceš ohodotit svou grafiku? - TADY
Připomínám, že hodnocení je můj názor a to znamená, že se někomu nemusí líbit, ale je to můj názor ne názor ostatních. A myslím si, že spíš kritika vám pomůže, takže se snažím najít i ty nejmenší chyby.


Moc se mi líbí barvy, které si použila. Co se týká fotek, tak bych dala jinou pravo dole. Ta je úplně jiná a k ostatním se nehodí. A taky by nebylo špatné dát přes fotky Shay slabé jasové kolečko. Efekty si zvolila hezké. Upoutalo mě menu, je netypické, ale líbí se mi. A taky horní menu. Co by tam nebylo špatné je shora dolů barevný přechod (třeba ze zelené).

Layout je krásný. Na to jak dlouho děláš grafiku, tak toto je skvělý výtvor. Jen tak dál :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Maťo Maťo | E-mail | Web | 4. dubna 2013 v 14:21 | Reagovat

Úplne s tebou v tomto súhlasím, ten layout je nádherný ale ako si povedala, ta fotka v pravo sa tam nehodí :)

2 jana-janishka jana-janishka | Web | 4. dubna 2013 v 14:32 | Reagovat

Ahoj,prosím tě dáš mi hlas pro Ninu Dobrev?
Tady:ian-somerhalder.blog.cz/1303/miss-mistr-mystic-falls#komentar106848678
Předem moc děkuju a hlas ti klidně oplatím!

PS:Máš super blog!Ten design je nádherný.A promiň za reklamu!

3 Šimon Šimon | E-mail | Web | 4. dubna 2013 v 14:33 | Reagovat

krásny layout tam má :-) súhlasím s tým čo si povedala, tie farby sú pekne zladené ... ale tie fotky, mne to je tak jedno kde sú :D

4 Malenka... Malenka... | Web | 4. dubna 2013 v 15:15 | Reagovat

Moc děkuju za ohodonocení,vážím si toho ;) Určitě zapracuju na všech tech detajlech a tak :) moc díky

5 *N* *N* | Web | 4. dubna 2013 v 15:25 | Reagovat

:D tá fotka bola prvá, čo som si všimla na layi, že mi k ostatnému neladí ale zvyšok je parádny.. možno iná fotka dievčat, majú predsa aj pekné svetlé shooty, ktoré by sa tam určite hodili viac :P

6 sliki sliki | Web | 4. dubna 2013 v 15:29 | Reagovat

Mě se líbí moc a ta fotka je tem trochu zbytečná :D

7 Mathew Mathew | Web | 4. dubna 2013 v 15:34 | Reagovat

moc sa mi pacia tie farby zvolene fotky, celkovo by som dal vysoke percenta mu :)

8 Bajka Bajka | Web | 4. dubna 2013 v 15:48 | Reagovat

podľa mňa je skvelý!;)

9 mirco mirco | Web | 5. dubna 2013 v 14:17 | Reagovat

mne sa velmi paci..je jednoduchy a sviezi :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama