Hodnocení grafiky: Berry Lettyen's

23. května 2013 v 9:00 | Angelique |  Hodnocení grafiky

Chceš ohodotit svou grafiku? - TADY
Připomínám, že hodnocení je můj názor a to znamená, že se někomu nemusí líbit, ale je to můj názor ne názor ostatních. A myslím si, že spíš kritika vám pomůže, takže se snažím najít i ty nejmenší chyby.
(plný náhled layoutu na blogu http://book-universe.blog.cz/)

Celý layout je krásný, přesto tam je pár věcí, které by šly zlepšit. Asi to "největší", co bych změnila je nějaký vzor na pozadí. Jednobarevné to není špatné, ale nějaká textura, brushe, nebo jen kolečka do ztracena by tam byly lepší. Pak ty 4 fotky v záhlaví by mohly přecházet v nějakém úhlu (zešikma), aby to nebylo tak moc "rovné", udělo by to podle mě celý lay zajímavějším. Horní menu bych udělala trochu jiným způsobem. Stránka a menu je hezká, jediné co bych tam změnila je menší rozdíl barev mezi pásky, co tam jsou a ostatními barvami.

Nějaké věci by se tam daly zlepšit, ale i tak je to krásné. Časem budeš přesně vědět, co tam dát.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 mirco mirco | Web | 23. května 2013 v 11:52 | Reagovat

ja nemam co vytknut mne sa paci.je to cele dobre zladene :)

2 Pir.z.Ka Pir.z.Ka | Web | 23. května 2013 v 13:59 | Reagovat

je krásný :)

3 Evushka Evushka | Web | 23. května 2013 v 14:08 | Reagovat

Na môj vkus je tam príliš veľa teplých tónov, ale tak to je môj problém, že som viac na chladné tóny. Napriek tomu by som volila asi inú farebnú kombináciu, bližšiu k sebe, takto to na mňa pôsobí trochu rozbito. Možno niečo podobné ako sú tie popisky v menu. A pridať do pozadia vzor, aspoň nejaký jemný ako si písala. Inak obrázok v záhlaví sa mi veľmi páči a aj popisky sú pekné :)

4 Maťo | my-celebrites.blog.cz Maťo | my-celebrites.blog.cz | E-mail | Web | 23. května 2013 v 14:14 | Reagovat

Mne sa páči veľmi. Jediné, čo by som na ňom zmenil je asi to, že by som dal do pozadia nejaké brushe. Inak sa mi páči :)

5 Britneypopstar Britneypopstar | Web | 23. května 2013 v 14:42 | Reagovat

Moc se mi líbí! Opravdu je nádherný.

6 Nina Nina | Web | 23. května 2013 v 15:20 | Reagovat

Moc se mi líbí ten dess :))

7 Renda♥ Renda♥ | Web | 23. května 2013 v 15:31 | Reagovat

je pěkný

8 nej-new nej-new | Web | 23. května 2013 v 15:46 | Reagovat

moc hezký dess

9 Berry Lettyen's Berry Lettyen's | Web | 23. května 2013 v 18:23 | Reagovat

Děkuju za tvé hodnocení. :) Tvých rad si opravdu vážím a v příštím designu se je pokusím nějak použít :) Ještě jednou děkuju za zhodnocení :D

10 Alyson Alyson | Web | 24. května 2013 v 4:42 | Reagovat

Tak ten je dokonalý :) povedl se :) To pozadí se k tomu hodí a to záhlaví je senzační ani nemám slov :)

11 Mathew Mathew | Web | 24. května 2013 v 12:02 | Reagovat

nemma co vyktknut moc moc pekne spraveny layout :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama