Hodnocení grafiky: Pir.z.Ka

5. května 2013 v 9:40 | Angelique |  Hodnocení grafiky

Chceš ohodotit svou grafiku? - TADY
Připomínám, že hodnocení je můj názor a to znamená, že se někomu nemusí líbit, ale je to můj názor ne názor ostatních. A myslím si, že spíš kritika vám pomůže, takže se snažím najít i ty nejmenší chyby.
(plný náhled layoutu na blogu http://pirzka.blog.cz/)

Lay není špatný, ale je tam hodně věcí, které k sobě neladí. Určitě ten "rámeček" co je v záhlaví (to světle zelené) udělal naopak - ta světlá uprostřed s ta tmavší okolo. Pak by byl snažší přechod, hlavně do stran, kde žádný není. Jinak co se týká stránky a menu, tak u popisek bych nedávala stín, na odkazy na stránce bych zvolila světle zelenou a ne červenou. Jinak stránka a menu se ti moc povedla.

Je tam strašně moc věcí, které se k sobě nehodí. Zaměř se hlavně na to a pak tu bude určitě lepší. Menu a stránka se o dost lepší.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Pir.z.Ka Pir.z.Ka | Web | 5. května 2013 v 9:58 | Reagovat

dobrá. skusim to opravit nebo nastavit nový dess.

2 Pir.z.Ka Pir.z.Ka | Web | 5. května 2013 v 10:09 | Reagovat

opravdu ti děkuji. čekala jsem to kritičtější protože jsem na tohle strašný nemehlo.

3 Maťo Maťo | E-mail | Web | 5. května 2013 v 10:28 | Reagovat

Úplne súhlasím s tebou. Podľa mňa sa dali ešte aj k tej fotke vybrať krajšie farby :)

4 kate kate | 5. května 2013 v 10:29 | Reagovat

ahoj prosím kukni si moj blog a zanechaj aj koment..Ďakujem

5 Renda♥ Renda♥ | Web | 5. května 2013 v 10:31 | Reagovat

ok díky :)
klidně počkám i déle jinak strašně moc děkuji :)

6 Šimon│katy-perry.blog.cz Šimon│katy-perry.blog.cz | E-mail | Web | 5. května 2013 v 10:46 | Reagovat

ten design nie je až taký zlý ale to bude len začiatočník :) v designoch

7 mirco mirco | Web | 5. května 2013 v 11:46 | Reagovat

videl som aj horsie ale tooto nie je moj salok kavy :D taketo dessy nemusim

8 Evolet Evolet | Web | 5. května 2013 v 12:26 | Reagovat

I já si pamatuju na své začátky. Není to tak hrozné.
Jinak jak je to s gc?

9 Angelique Angelique | Web | 5. května 2013 v 12:28 | Reagovat

[8]: dneska večer zveřejním hodnocení 1. kola a zadání dalšího kola bude buď v pondělí nebo v úterý

10 Clove Clove | Web | 5. května 2013 v 12:54 | Reagovat

Tá fotká je zlatá :D Nie je to zlý layout, ale nie je to môj štýl...

11 MsBrontofuzik MsBrontofuzik | Web | 5. května 2013 v 13:37 | Reagovat

Nie je to zlý layout... sú tam chybičky, dosť chybičiek v tom písme podľa mňa ... zelená mi nevadí, ale asi by som ju skombinovala skôr s nejakou inou farbou. Ale možno je to len tým, že nie som zvyknutá na takéto layouty.

12 czechlindsaylohan czechlindsaylohan | E-mail | Web | 5. května 2013 v 13:56 | Reagovat

Souhlasím s tebou :)

13 Mathew Mathew | Web | 5. května 2013 v 19:53 | Reagovat

nie je to najhorsie ale tak vzdy sa to da vylepsit :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama