Hodnocení grafiky: Pir.z.Ka #2

20. května 2013 v 15:00 | Angelique |  Hodnocení grafiky

Chceš ohodotit svou grafiku? - TADY
Připomínám, že hodnocení je můj názor a to znamená, že se někomu nemusí líbit, ale je to můj názor ne názor ostatních. A myslím si, že spíš kritika vám pomůže, takže se snažím najít i ty nejmenší chyby.
(plný náhled layoutu na blogu http://pirzka-rdjr.blog.cz/)


Když už tam je jen jedna fotka, tak mohla být zpracována zajímavěji. Připadá mi i, že je zbytečně natažené (dlouhé) záhlaví. Naopak velké plus je v horním menu: to že ty kolečka podle aktivnosti mění barvu a že vůbec funguje. Home, RSS a Achive je tam dané hezky (akorát by nemuselo být rozostřené). Menu a stránka jsou udělané hezky, ale pokud tam jsou boxy, tak bych mezi stránkou a menu udělala mezeru. Popisky a písmo je sladěné hezky.

Lay je udělaný hezky, ale to záhlaví se mi zdá dost jednoduché, bylo by lepší si s tím trochu víc pohrát. Celkově ale je povedený.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Britneypopstar Britneypopstar | Web | 20. května 2013 v 15:04 | Reagovat

Já bych tam přidala nějaké brushe nebo ještě nějaké brázky. Ale jinak je nádrherý

2 nej-new nej-new | Web | 20. května 2013 v 15:26 | Reagovat

Je nádherný ale umíš i hezčí nic proti ;)

3 Nina Nina | Web | 20. května 2013 v 16:02 | Reagovat

Souhlasím s tebou,ten dess mi přijde takový prázdný :)

4 calsee calsee | E-mail | Web | 20. května 2013 v 16:10 | Reagovat

Vše je krásné, hlavně to menu, ale to záhlaví mi nějak moc nesedí...

5 Pir.z.Ka Pir.z.Ka | Web | 20. května 2013 v 17:11 | Reagovat

díky, to je opravdu krásné hodnocení :)
až budu mít další dess, tak ho zkusím upravit podle toho, jak mi radíš, ale to menu mi zatím takhle vyhovuje :D

6 Bajka Bajka | Web | 20. května 2013 v 17:35 | Reagovat

pre mna ej hlavné že na designu je Robert, iné ma nezaujíma :D

7 kate kate | 20. května 2013 v 19:17 | Reagovat

pekný dess

8 Mathew Mathew | Web | 21. května 2013 v 9:29 | Reagovat

uplne s tebou suhlasim ze to nazahlavie by sa dalo vylepsit :)

9 mirco mirco | Web | 21. května 2013 v 17:42 | Reagovat

vyzera to take az moc jednoduche ..moc sa mi to nepaci

10 Alyson Alyson | Web | 22. května 2013 v 3:49 | Reagovat

je dokonalý .) povedl se :)

11 Evushka Evushka | Web | 24. května 2013 v 1:28 | Reagovat

Celé je to naozaj super, krásne zladené, len škoda toho záhlavia. Je také prázdne, aspoň pár brushov by sa tam zišlo, alebo sa trochu s tým pohrať, s farbami abo tak.No v podstate súhlasím s Angelique a jej pripomienkami :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama