Hodnocení grafiky: Ronnie

3. května 2013 v 10:00 | Angelique |  Hodnocení grafiky
Chceš ohodotit svou grafiku? - TADY
Připomínám, že hodnocení je můj názor a to znamená, že se někomu nemusí líbit, ale je to můj názor ne názor ostatních. A myslím si, že spíš kritika vám pomůže, takže se snažím najít i ty nejmenší chyby.
(plný náhled layoutu na blogu http://nayarivera-daily.blog.cz/)


Layout je udělaný dost zajímavě. Máš ale podlě me dost "natáhlý" přechod mezi stránkou a záhlavím. To hodní menu bych udělala užší a to "News&Updates" bych tam tak velké nebo vůbec nedávala. Jinak bych taky použila jená písma. Jinak se mi lay moc líbí a nic jiného bych na něm neměnila. Možná akorát u popisek je zbytečná ta horní fotka. Mě tam spíš překáží, ale to už je o vkusu. Jinak mi tak ještě něco chybí, ale nwm co.

Pár věcí bych tam změnila - zkrácení mezi stránkou a záhlavím atd., ale celkově se mi líbí. Ale i tak je tam něco, co mi na něm chybí, ale nwm, co to je.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 LittleStar LittleStar | Web | 3. května 2013 v 11:49 | Reagovat

těch fotek je tam na mě moc, ale jinak je zajímavý:)

2 Pir.z.Ka Pir.z.Ka | Web | 3. května 2013 v 12:25 | Reagovat

musim s tebou souhlasit (já nemám vůbec nic říkat, protože moje výtvory jsou horší :(  )

3 Maťo Maťo | E-mail | Web | 3. května 2013 v 13:43 | Reagovat

V hodnotení s tebou úplne súhlasím, ten lay je krásny len by som zmenil skrátenie medzi stránkou a záhlavím :)

4 Britneypopstar Britneypopstar | Web | 3. května 2013 v 14:00 | Reagovat

Mě se strašně moc líbí!

5 Šimon│katy-perry.blog.cz Šimon│katy-perry.blog.cz | E-mail | Web | 3. května 2013 v 15:19 | Reagovat

ten design čo tam má je celkom pekný ale súhlasíms tvojími názormi

6 Ronnie Ronnie | Web | 3. května 2013 v 15:50 | Reagovat

děkuji za hodnocení :) určitě si na ty věci zkusím dát příště pozor:) ještě jednou děkuji:)) ;)

7 Mathew Mathew | Web | 3. května 2013 v 16:16 | Reagovat

Mne sa to moc paci nemam co vytknut :) skutocne

8 David... David... | Web | 3. května 2013 v 22:04 | Reagovat

Úplně s tvým názorem souhlasím :)

9 Timi Timi | Web | 4. května 2013 v 9:03 | Reagovat

Podľa je veľmi pekný len písomo mi tam nejako nesedí :)

10 Dávid Dávid | Web | 4. května 2013 v 18:03 | Reagovat

sú tam zvolené krásne farby a tích fotiek je tam trochu moc :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama