Hodnocení grafiky: Whitney

22. května 2013 v 10:40 | Angelique |  Hodnocení grafiky

Chceš ohodotit svou grafiku? - TADY
Připomínám, že hodnocení je můj názor a to znamená, že se někomu nemusí líbit, ale je to můj názor ne názor ostatních. A myslím si, že spíš kritika vám pomůže, takže se snažím najít i ty nejmenší chyby.
(plný náhled layoutu na blogu http://just-ff.blog.cz/)


Jak jsem ti už psala na blog, máš zajímavý styl. Proto se mi do toho ani nechce moc kecat
Celý lay je udělaný krásně. Skvěle zvolené barvy!! Je dost málo věcí, které bych změnila: menu užší, u trojúhelníku vpravo nahoře bych nedávala tu záři (u 2 modrých) - radši bych tam dala obrys, písmo v záhlaví skoro nejde vidět... Jinak bych to nechala tak. Na to jak dlouho děláš grafiku, je to skvělé. A jsem fakt zvědavá, jak se tvoje grafika vyvine.

Celý lay je krásný, nemáš vůbec problém s rozložením, sladěním atd. Jediná větší chyba je asi písmo v záhlaví - to tam moc nejde vidět.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Whitney Whitney | Web | 22. května 2013 v 13:22 | Reagovat

Jé díky, byla jsme na tvůj názor docela zvědavá :) to písmo se pokusím zlepšit v příštím layoutu třeba :) moc díky za hodnocení, alespoň vím na co se zaměřit :)

2 Nina Nina | Web | 22. května 2013 v 14:35 | Reagovat

Souhlasím,je to super blog :)

3 Pir.z.Ka Pir.z.Ka | Web | 22. května 2013 v 14:36 | Reagovat

je to opravdu pěkný :)

4 Šimon Šimon | E-mail | Web | 22. května 2013 v 15:00 | Reagovat

ten design čo tam je sa mi páči, len je troška širší :) chcel by som sa ti ospravedľniť za menšie neobiehanie ale máme teraz do školy toho veľa. Na našej škole robíme každý rok ročníkový projekt, ktorý má obsahovať to čo sme sa naučili za celý ten rok. Je to povinné takže to musím robiť a nie je to až také jednoduché. Chcel by som to mať dobre a kvalitne spravené takže som sa do toho vrhol a ostáva mi málo času na blog, tak len pridávam články a neobieham. Takto to bude do piatka alebo soboty tohoto týždňa, prosím ospravedľň ma z kontrôl affs :)

5 Dominique Dominique | Web | 22. května 2013 v 15:29 | Reagovat

je krásný mi se moc líbí takový zajímavý :) jinak s tím textem souhlasím, že nejde přečíst, ale zase se mi tam líbí :D

6 Mathew Mathew | Web | 22. května 2013 v 16:22 | Reagovat

presne je strasne niecim zaujimavy :)

7 Bella** Bella** | Web | 22. května 2013 v 16:29 | Reagovat

hodně zajímavý layout a taky mě zaujal blog svým tématem :)

8 czechlindsaylohan czechlindsaylohan | E-mail | Web | 22. května 2013 v 16:31 | Reagovat

Naprosto stebou souhlasím :)

9 Renda♥ Renda♥ | Web | 22. května 2013 v 16:50 | Reagovat

hezké, a souhlasím :)

10 sliki sliki | Web | 22. května 2013 v 17:29 | Reagovat

Určitě zajímavý styl...

11 *N* *N* | Web | 22. května 2013 v 18:33 | Reagovat

ja by som možno názov blogu dala po dĺžke toho ľavého trojuholníka, ale ináč to je paráda :P

12 mirco mirco | Web | 22. května 2013 v 21:37 | Reagovat

mne sa celkom paci.podal man celkom ujde :)

13 Evushka Evushka | Web | 22. května 2013 v 21:50 | Reagovat

Súhlasím s tebou. Layout je veľmi zaujímavý, je to netradičný štýl, čiže je originál, ladenie farieb je skvelé a mne nevadí ani to písmo v záhlaví, nedá sa síce prečítať, ale pokojne by som to brala ako účel, že čosi má zostať utajené. Jediné čo m vadí je naozaj zbytočne široké menu a tá žiara lemujúca trojuholník, buď by tam nemusela byť vôbec alebo ako vravíš ty, skôr tam dať tieň. :) Celkový dojem je ale skvelý. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama