Hodnocení grafiky: Bajka

4. června 2013 v 15:50 | Angelique |  Hodnocení grafiky

Chceš ohodotit svou grafiku? - TADY
Připomínám, že hodnocení je můj názor a to znamená, že se někomu nemusí líbit, ale je to můj názor ne názor ostatních. A myslím si, že spíš kritika vám pomůže, takže se snažím najít i ty nejmenší chyby.

Líbí se mi kombinace barev, ta je skvělá. Akorát to písmo se tak trochu ztrácí, to bych udělala jinou (asi nějakou světlejší nebo tmavší šedou). Brushe tam jsou úžasné. Možná bych ale přidala nahoru nějaký proužek. Co se týká fotkek, tak je jich tam málo (to, že tam je ten pásek nepočítám - okolo skoro nic není). Hlavní fotka je tam skvělá. Menu a stránka je hezká, tam nemám co vytknout. Jinak na to, jak ji děláš dlouho je to úžasné!

Chybí mi tam fotky, je tam dost "prázdných" míst. Co je ale skvělé, tak jsou brushe a sladění barev.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Đayley Đayley | Web | 4. června 2013 v 16:05 | Reagovat

hezký lay!

2 Britneypopstar Britneypopstar | Web | 4. června 2013 v 16:38 | Reagovat

Páni ten design je nádherný

3 Renda♥ Renda♥ | Web | 4. června 2013 v 16:38 | Reagovat

pěkné a hezká kritika :)

4 LittleStar LittleStar | Web | 4. června 2013 v 16:43 | Reagovat

je super, ale máš pravdu, že to písmo tam moc neni vidět:)

5 Bella** Bella** | Web | 4. června 2013 v 19:32 | Reagovat

ty barvy jsou úžasné :o ... jinak souhlasím :)

6 Evushka Evushka | Web | 4. června 2013 v 20:24 | Reagovat

Nie som zvyknutá na takýto layout, dosť atypický, ale tie brushe sú bombové, súhlasím s písmom, nejaké iné by sa tam hodilo, možno tyrkysovo modrá, čierna, šedá... nejaká čo by z toho nevytŕčala, ale zváraznila to, tiež by som dala hore ten pásik, zladenie farieb je krásne, len škoda, že je tam len jedna postava. Trošku poloprázdne to na mňa pôsobí. Ale to neznamená, že je zlý ;)

7 mirco mirco | Web | 4. června 2013 v 21:59 | Reagovat

mne tam tiez cyhba dost veci ..je to take na mna az moc farebne :D

8 Bajka Bajka | Web | 5. června 2013 v 19:51 | Reagovat

Páni, Ďakujem, čakala som že to bude len kritika. S väčšinou..nie, so všetkým súhlasím! :P Až na tie brushe, to je len pozadie, žiadne brushe som nepoužila :D Thanx♥

9 Mathew Mathew | Web | 6. června 2013 v 9:07 | Reagovat

to s tym atramentom je ze wooow ja by som spravil ze by som len do pozadia dal ako vytienovane fotky mozno par velkych, to  by bolo krasne :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama