Hodnocení grafiky: Malenka... #2

9. června 2013 v 9:40 | Angelique |  Hodnocení grafiky

Chceš ohodotit svou grafiku? - TADY
Připomínám, že hodnocení je můj názor a to znamená, že se někomu nemusí líbit, ale je to můj názor ne názor ostatních. A myslím si, že spíš kritika vám pomůže, takže se snažím najít i ty nejmenší chyby.

Máš tam hrozně moc různých efektů, které k sobě moc nesednou a taky toho máš v záhlaví podle mě moc. Třeba to kolem PNG postavy bych udělala tlustší a nebo bych udělala ostřejší pozadí - ty 2 věci k sobě moc nejdou. Pak to písmo - přes něj ta mlha (nebo co to je) se tam vůbec nehodí. Co se týká barev, tak ty si docela trefila, jedinou změnu bych udělala v menu - tam bych dala tmavě červenou. Naopak se mi líbí hlavní rozvržení layoutu - nápad - ten je skvělý.

Není to špatné, ale pořád se ti tam bije moc stylů. Celkový nápad je skvělý, ale detaily to tam kazí.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Đayley Đayley | Web | 9. června 2013 v 9:47 | Reagovat

moc hezký

2 sliki sliki | Web | 9. června 2013 v 11:33 | Reagovat

není to tak strašné, ale připadá mi, že je to záhlaví trochu moc dlouhé.

3 Renda♥ Renda♥ | Web | 9. června 2013 v 12:04 | Reagovat

hezké

4 Renda♥ Renda♥ | Web | 9. června 2013 v 12:04 | Reagovat

Ahojky :)
tvoje další lekce španělštiny
jak odpovědět když se tě někdo zeptá

více tady :

http://renaninan.blog.cz/1306/odpovedi-spanelsky-jazyk#pridat-komentar

5 Bajka Bajka | Web | 9. června 2013 v 12:14 | Reagovat

vždy vieš vystihnuť čo treba zmeniť čo ej skvelé! Úplne s tebou súhlasím! Ale aj tak, design ej dokonalý a fotky sú podľa mňa užasne zvolené!;)

6 Dominique Dominique | Web | 9. června 2013 v 12:17 | Reagovat

je krásný s něčím souhlasím :)

7 Britneypopstar Britneypopstar | Web | 9. června 2013 v 12:20 | Reagovat

Layout je nádherný....páni!

8 Bella** Bella** | Web | 9. června 2013 v 12:39 | Reagovat

úžasný layout, mě se ty detaily líbí :)

9 Timi Timi | Web | 9. června 2013 v 12:44 | Reagovat

Veľmi je pekný ten layout :) Bolo by dobré keby som vedela aj ja niečo také spraviť, ale nemám photoshop, neviem to nikde nájsť :(

10 Jannie Jannie | Web | 9. června 2013 v 13:01 | Reagovat

krasny layout

11 LittleStar LittleStar | Web | 9. června 2013 v 13:29 | Reagovat

podle mě je super, ale nedávala bych tam to kolem tý hlavní fotky:)

12 Čokinka Čokinka | Web | 9. června 2013 v 14:09 | Reagovat

Mě se nelíbí to kolem toho png... ale jinak sama grafiku neumím, takže se mi to líbí velice :)

Jsem strašně ráda, že spřátelíš, tak to je super :) Přidám si tě :) D9ky moc :)

13 Mathew Mathew | Web | 9. června 2013 v 17:09 | Reagovat

mne sa moc paci tentop styl fakt vydareny layxt :)

14 Pir.z.Ka Pir.z.Ka | Web | 9. června 2013 v 18:26 | Reagovat

tak ten je opravdu povedený

15 mirco mirco | Web | 9. června 2013 v 20:41 | Reagovat

podla man je perfetkny.mne osobne sa velmi paci :)

16 *N* *N* | Web | 10. června 2013 v 18:38 | Reagovat

Mne sa to náhodou veľmi páči :P ale zmenila by som ten prechod k stránke, posunula by som to vyššie k záhlaviu, je tam zbytočná prázdna medzera... a tie písma vľavo by som dala jedným štýlom, tieto mi k sebe nejak nejdú, ale zvyšok sa mi veľmi páči :P každý ma zjavne inú chuť na grafiku :P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama